Slovenská PREMIUM Insurance Company Limited otvára ďalšiu pobočku v zahraničí

Dátum
17 okt 2023
Jediná, stopercentne slovenská neživotná poisťovňa PREMIUM Insurance Company Ltd., po Slovensku otvára svoju ďalšiu pobočku, a to v Českej republike. Spoločnosť úspešne dokončila notifikačný proces zápisom svojej pobočky PREMIUM Pojišťovna, pobočka Česká republika, do českého obchodného registra.
Body
Image
Ján Klíma - zástupca pre Českú republiku - PREMIUM Pojišťovna, pobočka Česká republika

BRATISLAVA/PRAHA 12. októbra 2023 – Jedna z najlepších poisťovní v segmente neživotného poistenia, navyše ako jediná s rýdzo slovenským kapitálom, vstupuje na český trh a od 1. 10. 2023 poskytuje svoje služby ako PREMIUM Pojišťovna, pobočka Česká republika.

Spoločnosť PREMIUM Insurance Company Limited nie je na českom trhu úplným nováčikom. Služby poistenia poskytuje v Českej republike už od roku 2017 a to formou slobodného poskytovania služieb v rámci Európskej únie. Od roku 2020 má v Prahe aj svoju českú kanceláriu.

Aktuálne sa zavŕšil trojročný proces, počas ktorého spoločnosť PREMIUM Insurance Company Limited lokalizovala produkty, nadväzovala obchodné kontakty s poisťovacími maklérmi a svoje produktové portfólio ponúkala aj v českom jazyku s cieľom zvládnuť notifikačný proces a získať zápis českej pobočky do českého obchodného registra.

S účinnosťou od 1. 10. 2023 už spoločnosť pôsobí na českom trhu ako PREMIUM Pojišťovna, pobočka Česká republika. Riaditeľom pobočky sa stal Jan Klíma.

Slovenská poisťovňa PREMIUM Insurance Company Limited - tím.

V najbližšom čase sa PREMIUM Pojišťovna bude venovať najmä posilňovaniu tímu korporátnych upisovateľov, nadväzovaniu spolupráce s ďalšími poisťovacími maklérmi a zlepšovaniu vzťahov s existujúcimi obchodnými partnermi.

Ján Klíma - zástupca pre Českú republiku

Pod jeho vedením bude PREMIUM Pojišťovna, pobočka Česká republika, pracovať aj na nových produktoch. „Zameriavať sa chceme predovšetkým na online portály pre malých a stredných podnikateľov, s ktorými PREMIUM Poisťovňa žne úspechy na Slovensku, kde získala napríklad prestížne 1. miesto v súťaži OCENENIE SASP 2021 v kategórii poistenia majetku a zodpovednosti podnikateľov a podnikov a čerstvé 2. miesto v oceneniach SIBAF, v kategórii poistenie občanov ,“ dodal riaditeľ českej pobočky. Anketa reprezentuje názor profesionálov trhu na kvalitu produktov a služieb poskytovaných poisťovňami pôsobiacimi na slovenskom finančnom trhu.

Príspevok na LinkedIn

Napísali o nás:

FinReport - Slovenská poisťovňa PREMIUM IC otvára svoju pobočku v Českej republike

Informácie o spoločnosti:

Web:

Sociálne siete: