Spolupráca so Spoločnosťou všeobecných lekárov Slovenska

Dátum
09 nov 2020
Body

Spoločnosť všeobecných lekárov Slovenska je vysoko rešpektovaným subjektom v oblasti zdravotníctva. Jej poslaním je presadzovanie záujmov všeobecných lekárov na Slovensku. Jej hlavným cieľom je rozvoj, podpora, ochrana a vzdelávanie odboru všeobecného lekárstva. Organizuje najväčšie a najprestížnejšie kongresy pre všeobecných lekárov. Dlhodobo zabezpečuje rokovania so zdravotnými poisťovňami, sociálnou poisťovňou, úradom pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, ministerstvom zdravotníctva, či národnou radou. Zásluhou Spoločnosti všeobecných lekárov Slovenska došlo v posledných rokoch k veľkým zmenám vo všeobecnom lekárstve, ktoré natrvalo zmenili jeho kompetencie aj spôsob financovania.

Poisťovňa PREMIUM nadviazala spoluprácu so Spoločnosťou všeobecných lekárov Slovenska

Vyvinula pre jej členov na mieru šitý komplexný produkt. Poistný produkt poskytuje krytie všetkých podstatných rizík, ktoré pri výkone činnosti všeobecného lekára môžu byť potrebné:

Sprostredkovateľom poistenia je medzinárodná spoločnosť v odbore poistenia a risk manažmentu RENOMIA. Bližšie informácie k poistnému produktu nájdete na stránke www.renomia.sk

premium a spoločnosť všeobecných lekárov slovenska, poistný produkt pre lekárov