PREMIOVÉ Podnikanie získalo striebro!

Dátum
25 aug 2021
Úžasné druhé miesto v kategórii Poistenie majetku a zodpovednosti podnikateľov a podnikov získal náš produkt PREMIOVÉ Podnikanie v rámci odborného hodnotenia poistných produktov Slovenskej asociácie sprostredkovateľov v poisťovníctve „OCENENIE SASP 2020“.
Body

Ocenenie je o to vzácnejšie, že bolo udelené nielen za individuálne poistenie majetku a zodpovednosti podnikateľov, ale aj za online produkt PREMIOVÉ PODNIKANIE (SME), ktorý bol uvedený na trh len pred rokom.

ocenenie-premium-poistovna-nezivotne-positenie-premiove-podnikanie-sasp-2020

Ocenenie SASP má na jednej strane pomôcť širokej, ale aj odbornej verejnosti zorientovať sa na poli poistných produktov, zvýšiť záujem o oblasť poisťovníctva a povedomie o ňom, na strane druhej má nastaviť zrkadlo poisťovacím spoločnostiam, aby mohli neustále zlepšovať svoje produkty a služby. Viac o hlasovaní na stránke SASP.

Premiove podnikanie - poistenie podnikateľov, hnuteľného a nehnuteľného majetku, neživotné poistenie

PREMIOVÉ Podnikanie získalo striebro! Ocenienie SASP

Zo získaného striebra máme v spoločnosti PREMIUM Insurance Company neskutočnú radosť a zároveň je to pre nás výzva siahnuť ešte o level vyššie a to nie len pri produkte PREMIOVÉ Podnikanie, ale aj v poistení nehnuteľností, domácností a zodpovedností za škodu PREMIOVÉ Bývanie, ktorý si svoje stabilné miesto na finančnom trhu získava od januára tohto roka. Ďakujeme všetkým obchodným partnerom, finančným agentom aj klientom za dôveru a veríme, že toto ocenenie je len začiatkom jedinečnej cesty, ktorú naše produkty svojou kvalitou reprezentujú. Tešíme sa na ďalšie úspechy.

Image
Poisťovňa Premium získala striebro za PREMIOVÉ Podnikanie - poistenie pre malých a stredných podnikateľov - Ocenienie SASP